+31-628533664

FAQ

Is deze cursus geschikt voor mij?

Deze cursus is geschikt voor alle complementaire therapeuten, veterinaire professionals, coaches of instructeurs die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun therapeutische vaardigheden. Deze omvatten:

 • Massagetherapeuten
 • Chiropractoren
 • Fysiotherapeuten
 • Dierenartsen
 • Dierenarts assistenten
 • Osteopaten
 • Bowen-therapeuten
 • Hoefsmeden
 • Paarden Podotherapeuten
 • Barefoot bekappers
 • Zadelmonteurs
 • Animal Body Workers
 • Rij-instructeurs / coaches
 • Grooms

Maar laat je vooral niet afschrikken door die indrukwekkende lijst met professionals, want ook studenten en niet-therapeuten (dierenliefhebbers en eigenaren) zijn welkom. Er is geen vooropleiding vereist en de instructeurs benaderen iedere student gelijk, dus het is voor iedereen gemakkelijk om te volgen!

Hoewel er geen studielast is voor casestudy’s, worden studenten aangemoedigd om een ​​reflecterend dagboek bij te houden als een manier om hun nauwkeurigheid en proces voor het creëren van succesvolle resultaten voor klanten zelf te evalueren.

De belangrijkste complementaire therapieverzekeringsmaatschappijen zullen EMMETT-beoefenaars van techniek en studenten binnen hun bestaande verzekeringen dekken. Raadpleeg uw verzekeringsmaatschappij voor bevestiging. Wij kunnen u begeleiden naar een verzekeringsmaatschappij als u hulp nodig heeft bij het afsluiten van een verzekering. Aan het einde van de training wordt van EMMETT Practitioners verwacht dat ze een beroepsaansprakelijkheidsverzekering hebben.

Wat ga ik leren?

U leert hoe u de EMMETT-techniek toepast wordt en hoe deze is ontwikkeld. U leert snel en effectief de spanningsgebieden in het lichaam te beoordelen en hoe u het juiste EMMETT-punt kunt lokaliseren wat desensibilisatie vereist.

Deelnemers geven aan dat hun anatomische kennis en begrip verdiept naarmate ze verder komen in de cursus. De volgende delen van het lichaam worden o.a. behandeld, aangezien deze vaak door cliënten worden gepresenteerd: kernspieren, onderrug, borst, schouder, onderbenen, voetbalans en symptomen zoals verminderde flexibiliteit, gebrek aan impuls en lichamelijke ongemakken. Je leert ook over de “kameleonbenadering” die EMMETT zo krachtig maakt. Dit omvat speciale taalvaardigheden en het toepassen van ankers om positieve resultaten te bevorderen.

Hoe word ik beoordeeld?

Studenten worden begeleid tijdens oefensessies en waar nodig wordt extra assistentie geboden, zodat alle studenten bekwaam en zelfverzekerd worden met de correcties. Elke correctie wordt minstens één keer herzien tijdens de trainingssessies. Een schriftelijke en praktische beoordeling wordt afgenomen tijdens de herhaling van Level 5 en een certificaat van bekwaamheid zal worden toegekend wanneer een voldoende is behaald. Dit kwalificeert de deelnemer als EMMETT Technique Practitioner voor paarden. Beoordeling is optioneel. Een certificaat van aanwezigheid wordt verstrekt wanneer de student ervoor kiest om niet te worden beoordeeld. Hoewel er geen bepaald aantal case study-uren is vereist, worden studenten aangemoedigd om hun ervaringen op te nemen in een reflectief lerend tijdschrift en vragen te stellen die op het volgende niveau kunnen worden gedeeld en gesteld.

Is er een vereiste om EMMETT Herhaaldagen bij te wonen?

Zodra een student de status van EMMETT-techniekbeoefenaar heeft bereikt, wordt zijn of haar zakelijke basisinformatie op deze website vermeld als een beoefenaar, zodat mensen naar een lokale beoefenaar kunnen zoeken. Om op de website vermeld te blijven, moet de therapeut een EMMETT-training van 8 uur volgen binnen een periode van 12 maanden. De Herhaaldag-uren zijn optioneel en zijn alleen vereist voor een blijvende vermelding van de website.

Kan ik EMMETT gebruiken met mijn huidige therapie?

Absoluut!!! Studenten worden aangemoedigd om de EMMETT-techniek in hun huidige vaardigheden te implementeren , waardoor de waarde van hun huidige vaardigheden wordt uitgebreid. Een van de voordelen van de EMMETT-techniek is dat het therapeuten volledige vrijheid biedt om de techniek te integreren met wat ze weten of, onder bepaalde omstandigheden, om deze uitsluitend te gebruiken.

Copyright © 2023 Emmett Technique. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.