+31-628533664

Emmett4Dogs

EMMETT Techniek is een unieke therapie, toegepast met zeer lichte druk op specifieke punten om onmiddellijke ontspanning te bereiken in de omliggende “spier tissue”ook wel de fascia genoemd.

In de hondenwereld zijn balans en pijnloze beweging voor zowel hond als begeleider essentieel in alle disciplines om optimaal te kunnen presteren; bv. een seconde sneller met agility, over de hindernis geraken of dat ene onderdeel wél juist uitvoeren.

Balans en pijnloze beweging kunnen het verschil maken tussen een winnaar en een verliezer. Maar ook in kwaliteit van leven, bij diverse pijnklachten.

Ross Emmett heeft nu een geweldig team van EMMETT therapeuten en instructeurs/ instructrices over de hele wereld om zich heen verzameld.

Jaarlijks worden er wereldwijd speciale ‘Instructor trainingen’gehouden om de kwaliteit van de cursussen hoog te houden, zodat alle Levels overal hetzelfde is en zo de kwaliteit wordt behouden.

Daarnaast dienen de therapeuten jaarlijks aan een “bijscholing” of herhaling deel te nemen. Dit om de kwaliteit van Emmett Techniek te waarborgen.

Emmett4Dogs is goedgekeurd als bijscholing bij de BCND

Copyright © 2023 Emmett Technique. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.