+31-628533664

EMMETT Techniek korte cursussen

EMM-Tech korte cursus. Dit is een korte introductiecursus gecreëerd door Ross Emmett, zodat iedereen de kans krijgt om een ​​deel van zijn werk te gebruiken om zichzelf, vrienden en familie te helpen. Het is in de eerste plaats bedoeld voor niet-professionals, maar het is ook een ideale en goedkope introductie voor getrainde therapeuten om te zien wat de EMMETT inhoudt.

In het dagelijks leven kunnen er situaties die ons lichaam uit evenwicht brengen, zoals bijvoorbeeld:

  • een kleine beweging en er is rugpijn, een stijve nek

  • de kracht om een deksel van een potje te draaien is verminderd.
  • we kunnen kortademig zijn
  • vaker struikelen of vallen
  • moe gevoel in benen die ook vocht vasthouden.

Hoe zou het zijn als je makkelijk en snel deze klachten kunt verminderen? Wanneer je je kind, partner of vrienden op eenvoudige wijze kunt helpen?

De cursus bevat 11 moves die speciaal zijn geselecteerd uit de EMMETT Technique Practitioner Opleiding. De cursus duurt 8 uur en kan worden aangeboden als een dag van 8 uur of twee sessies van 4 uur, meestal met een tussenpoos van een dag tot twee weken. Er is geen voorkennis vereist om een ​​cursus te volgen. Iedereen vanaf 16 jaar kan hieraan deelnemen.

Speciale Interesse korte cursussen. Er zijn drie extra 1-daagse/8 uur EMMETT speciale interesse cursussen. Alle releases die in deze cursussen worden onderwezen, zijn geselecteerd uit de EMMETT Practitioner opleiding en de Advanced Practitioner opleiding.

De voorwaarde voor het bijwonen van een van deze cursussen is ofwel de EMM-Tech Korte Cursus OF degenen die al zijn begonnen met hun EMMETT Practitioner Opleiding.

  • Footcare cursus: Deze cursus is bij uitstek geschikt voor professionals in de voetverzorging om enkele effectieve EMMETT-releases aan hun toolkit toe te voegen.

  • Handcare cursus: Dit is voor therapeuten die geïnteresseerd zijn in het leren van enkele extra EMMETT-releases voor hand, elleboog en armen.

  • Cursus yoga en personal trainers: Deze cursus is bij uitstek geschikt voor bewegingsprofessionals (yoga-instructeurs, pilates-instructeurs, personal trainers, coaches enz.) die geïnteresseerd zijn in het leren van enkele EMMETT-releases om te combineren met hun oefendisciplines. Deze releases kunnen worden gebruikt met één-op-één cliënten of binnen een een oefengroep, in een klasomgeving.

Copyright © 2024 Emmett Technique. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.